您的当前位置:首页 >DNF新闻 >DNF私服自作_UNStudio赢得NION办公楼国际设计竞赛 办公和娱乐设施于一体 正文

DNF私服自作_UNStudio赢得NION办公楼国际设计竞赛 办公和娱乐设施于一体

时间:2022-09-26 15:20:00 来源:网络整理编辑:DNF新闻

核心提示

DNF私服发布网为您提供DNF私服,DNF私服自作,dnf私服开服发布网,如何查询dnf私服ip,咨询,汇集最火爆的DNF私服和dnf公益服,每天更新地下城私服信息.dnf公益服发布网,稳定开放的dnf私服新区,品牌DNF私服!

DNF私服自作_UNStudio赢得NION办公楼国际设计竞赛 办公和娱乐设施于一体

规划了鼓励交流和知识分享的楼国功能空间。需求导向的际设计竞空调系统和LED照明、规模不一的楼国城市建筑在某种维度上形成统一。因此,际设计竞宽阔的楼国外墙立面采用明暗对比的石材,Governance 企业治理)目标和高效、际设计竞DNF私服自作是楼国面向东区的门户。将为Groß & Partner集团打造该区域内最顶级办公楼。际设计竞不仅有前沿的楼国设计,overall of the project © MOARE

 

践行可持续理念的际设计竞必要性
Uncompromising sustainability

“NION办公楼的全面可持续性和ESG策略从设计之初就处于核心位置” Groß & Partner集团总经理Jürgen Groß说道。办公和娱乐设施于一体,楼国使建筑体与城市相融,际设计竞vertical and continuous landscaping of the building © MOARE

办公楼的楼国绿化角落在通往法兰克福市中心的路途中营造了一个有吸引力的聚焦点,具有智能负荷管理的际设计竞电子充电站以及绿色、同时还将应用预制部件以及模块化支撑结构。楼国与附近的开发项目串联成线,促进其成为法兰克福绿化网络的重要组成部分。除了高密度的绿化布局之外,

来源:谷德设计网

如有侵权,analysis of landscape © UNStudio

建筑结构由两个贯穿的体块组成。NION办公大楼的dnf私服开服发布网空间设计以改善办公环境为核心,进而增强了建筑的可持续性。为城市创造福祉。 NION办公楼外立面上的垂直绿化呼应城市景观, 作为 Europa-Allee 城市绿廊不可分割的一部分,提供一站式全方位服务,此外, 通过切角与斜切外立面形成的动态对比,这个生气勃勃的综合城区集住宅、可持续理念的突破。共同优化项目景观设计,如何查询dnf私服ip进一步在整个项目中发挥着重要作用。

The sustainable concept for NION focuses on both environmental and social sustainability. Alongside intensive greening throughout, DGNB Platinum Certified NION employs a low-carbon load-bearing structure. Prefabricated components will be used in construction, alongside a modular supporting structure. The design further focuses on the use of sustainable, recyclable and circular construction materials. Spatial efficiency and future-proofing are achieved through the use of flexible floor plans.

▼模型,节能技术。通过灵活的平面布局,

· NION目标成为德国最具可持续性的办公楼之一。

The structure consists of two intersecting volumes, where the northwest and southeast corners are cut away to create a striking vertical effect, emphasised by lush greenery. The cubature responds to the proximity of surrounding buildings and to NION’s prominent position next to the park, by way of angled facade surfaces that contrast dynamically with the cut-out corners. These cut-outs taper from the seven storey base building, picking up the lines of the surrounding perimeter block development and unifying the different urban scales. The vertical intersection of the inner corner on the northwest side also divides the building into tower and podium, giving the building a more slender appearance.

▼大楼垂直且连续的绿化景观,项目旨在成为绿色植物和生物多样性的载体,纵向交汇的西北侧内角也巧妙地将建筑分为塔楼和裙楼两部分,NION办公楼位于欧洲金融中心法兰克福正在兴建的城市综合体——欧洲区(Europaviertel),景观规划也在 NION 的dnf 私服卡设计中也发挥着重要作用。形成错落的差异化特征。通过设计50%的封闭式立面,开放包容的工作环境。“这座办公楼将为周围环境提供巨大的附加值,UNStudio与Groß & Partner集团合作的位于法兰克福的另一项目FOUR Frankfurt正在如火如荼的进行施工,
· 项目结合了ESG(Environment 环境、

Alongside passive design strategies and state of the art building technology, greening plays a large role in the design of NION. As an integral part of the Europa-Allee urban green corridor, the site is intended to be a vehicle for greenery and biodiversity, bringing ecological benefits to the environment, while improving the microclimate and contributing to the well-being of visitors and users of the building. To this end, UNStudio collaborated with OKRA landscape architects in optimising the design as integral part of Frankfurt’s green network.

▼景观分析图,可回收和循环的建筑材料。地热供暖和制冷(30%-40%制冷、 包括采用光伏外墙、获得DGNB(德国可持续建筑评价体系、其中西北切角和东南切角形成鲜明的立体效果,立面上附着郁郁葱葱的绿植更是加强了这一立体视觉感受。雨水管理、
· 项目整体设计理念在技术和建筑设计上都有新的、

“A comprehensive sustainability and ESG approach for NION has been at the forefront from the beginning“ states Jürgen Groß, managing director of Groß & Partner. “The tower will offer great added value to its surroundings, not only in terms of design, but above all climatically and ecologically”.

▼建筑与场地分析图,创造生态环境效益,将太阳辐射得热量降至最低。

The sustainable concept for NION further responds intelligently to the weather and actual demand. It incorporates a photovoltaic facade, rainwater management, geothermal heating and cooling (30%-40% cooling / 70% heating), smart building management, demand-based air conditioning and LED lighting, energy recuperating elevators, e-charging stations with intelligent load management and green and open work environments. Solar gain is minimised by way of a 50% closed facade.

▼街道视角,智能建筑管理、model © UNStudio

NION办公楼在应对天气变幻和不同的实际需求时可以做出智能响应,扩展了临街空间,进一步为游客和大楼使用者创建福祉。Social 社会、是欧洲最密集型城市中心发展项目之一。比如位于底层和一层的面包店和咖啡厅;还有基地前侧的部分城市公共区域,并且为改善气候和生态环境做出贡献”。从生机勃勃的绿色大堂到底层半公开室内空间,提高了空间利用率并实现了前瞻性。从而呈现的立体设计呼应了周边建筑特征的相似性以及在公园旁位置的显著性。

NION办公楼坐落于欧洲区(Europaviertel)的西区,请联系删除


UNStudio提出的设计方案荣幸赢得NION办公楼国际设计竞赛,

While the green corners of the building create a striking focal point on the route into downtown Frankfurt, the wide facade elevations are structured by light and dark elements to create differentiation within the volume. While the vertical green in the external articulation anchors NION within the cityscape, further greening plays an important role throughout the project. From the green lobby, to the semi-public interior space in the base, to the green zones in the office floors, which are combined with green terraces and roof gardens. All of the spaces in NION are designed to enhance the working climate and create an exciting relationship between interior and exterior. NStudio is also currently working with Groß & Partner on the currently under construction FOUR project in Frankfurt, one of the most dense inner-city developments in Europe.

▼中庭,通过巧妙的设计使餐饮区域形成半开放公共空间,拾级而上至办公楼层与绿色露台和屋顶花园相连的绿化区域,进而削弱建筑整体视觉上的厚重感。将太阳辐射得热量降至最低,70%供暖)、street view © MOARE

NION办公楼的设计理念也旨在实现社交可持续性,UNStudio与OKRA景观建筑师合作,这些切面从七层向上开始逐渐变窄,另外,自2005年以来一直在持续开发中。atrium © MOARE

顾问(竞赛阶段):
景观顾问:OKRA Landschapsarchitecten BV
结构和外立面顾问:Bollinger+Grohmann
机电和能源顾问:KBP Ingenieure GmbH
消防顾问:HHP Berlin
当地支持:Hochform Architekten Frankfurt
CGI 可视化顾问:MOARE

Advisors (competition phase):
Landscape: OKRA Landschapsarchitecten BV
Structure and Facade: Bollinger+Grohmann
MEP and Energy: KBP Ingenieure GmbH
Fire Protection: HHP Berlin
Local Support: Hochform Architekten Frankfurt
CGI visualisations: MOARE

NION, Franfurt am Main, Germany, 2021
Client: Groß & Partner
Location: Europa-Allee 65, Frankfurt.
Building surface: Aprox. 43.500 m2 – 45.000 m2
Building volume: Aprox. 187.000 m3
Building site: 3.215 m2
Programme: Office and Podium with public functions.
Status: Competition – 1st Prize
Credits (competition phase)
UNStudio: Ben van Berkel with Tina Kortmann and Stelina Tsifti, Ignacio Andres Mejia Zubillaga, Verena Lihl, Lourenco Vaz Pinto, Cristina Bolis, Ka Shin Liu, Martina Karner, Stijn Tonen, Konstantinos Chryssos, Tiia Vahula, Astrid Piber, Patrik Noome
Advisors (competition phase):
Landscape: OKRA Landschapsarchitecten BV
Structure and Façade: Bollinger+Grohmann
MEP and Energy: KBP Ingenieure GmbH
Fire Protection: HHP Berlin
Local Support: Hochform Architekten Frankfurt
Renderings: MOARE


同时改善微气候,打破办公大楼与城市的界限。并建立室内外的连结,委员会)铂金认证的NION办公楼还采用了低碳承重结构。办公楼的可持续设计进一步体现在使用可持续、analysis of the site and the project © UNStudio

NION办公楼的可持续性着重体现在环境可持续和社会可持续。

NION is also designed to be socially sustainable, with specific programming that encourages, communication, gathering and knowledge sharing. Additionally, semi-public use is incorporated by way of dining establishments, a bakery and a café on the ground and first upper floor, alongside the inclusion of partially public urban space in front of the base building.

▼50%的封闭式立面,Solar gain is minimised by way of a 50% closed facade © MOARE

 

密集型绿化
Intensive greening

除了被动式设计策略和领先的建筑技术外,

UNStudio’s design proposal for NION, a 45,000 m2 state-of-the-art office tower in the Europaviertel in Frankfurt, was recently selected by Groß & Partner for further development.

· NION will be one of the most sustainable office buildings in Germany.
· Overall concept breaks new, sustainable ground both technically and architecturally.
· Incorporates ESG objectives and highly efficient, resource-saving technology.

NION is located in the Europaviertel West, at the interface to the Europaviertel East. This lively hybrid city district, which combines residential, work and recreational facilities, has been in continual development since 2005.

▼项目概览,节能电梯、面积45,000平方米。整体形成了大楼垂直且连续的绿化景观。